Entri 30: Penat

Apa je aku buat hari ni? Penat sangat ke?

Entahlah. Hehehehe…

Kebosanan melanda aku pagi tadi. Ingatkan lepas zohor nak balik Puchong. Then, handphone berbunyi. Oh, kakak aku call. Katanya, dia nak datang UKM esok. Jadi tak payah balik.

Aku dah kemas barulah nak cakap kan...

Tapi tak mengapa. Jimat duit.

Petang tadi pergi PC Fair lagi. Bosan sangat. Lagipun last day PC Fair. Jalan-jalan, window shopping, gatal tangan main lelong, nasib baik tak dapat barang tu. Kalau dapat mampus aku.Petang tadi dah buat confirmation untuk laptop baru. Minggu depan baru sampai katanya.

Hari dah nak petang. Jadi pulang menunggu bas. Eh, lupa…

Mana lah bas ni...

Hari ni cuti Thaipusam. Jadi drebar pun cuti lah. Wuwuwuwuwu….

Omputeh pun mintak cuti nak kena cucuk waktu Thaipusam...

Apa lagi, itik pulang petang lah jawabnya.

Quack! Quack!

Menghayati keindahan petang sambil berjalan kaki. Tapi terpaksa lalu Kolej Rahim Kajai. Ergh!!! Lepas tu lalu Dewan Gemilang. Nampak pulak motor bangsat tu. Tercemar keindahan petang aku. Cis!!!

Sampai bilik, facebook kejap, solat, beli midnight supper iaitu megi, then tidur…

Terbangun dan berblogging sampai sekarang.

Hahaha… Simple life.

~bercerita tentang apa kita buat hari ini dalam blog adalah lebih baik walaupun ada yang meluat. Daripada mengutuk Sultan. Ada faedah???~

Advertisements

2 Komen

  1. Hafrina said,

    23 Mac 2010 pada 13:27

    bukan main lelong laa, join auction…

  2. miss ayumi said,

    17 Oktober 2010 pada 17:48

    btw blog ko best! gambo2 pun best.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: