Entri 51: Entri

Pelik? Tak payah pelik. Haha…

Ulasan sahaja. Ini berkaitan dengan entri-entri aku yang terdahulu yang dijenguk orang. Tapi sikit jelah. Siapa aku ni. Bukan popular pun. Jadi yang datang berkunjung pun sikit je.

Sikitnya yang berkunjung...

Kita mulakan dari awal.

Entri 46: Babi

Tak sangka pulak bila aku berkata-kata pasal babi, terus mendapat perhatian. Hari tu saja, dalam 45 yg berkunjung. Terus menaik statistik. Haha… Baca sendiri ya. Ilmiah sikit entri tu. Tu sebab sampai sekarang orang baca je. Hahaha…

Entri 48: Nota Yang Terkesan

Yang ni pelik. Tah kenapa sampai 10 orang tengok post ni. Mungkin musuh-musuh aku tu agaknya. Bacalah. Kasi korang yang bangsat ni sedar yang aku takkan biarkan korang senang menjatuhkan maruah aku. Hurm… agaknya hari-hari aku dicaci dalam Facebook diorang kot? Pahala free… hehehe

Entri 47: Terkedu

Haha.. pasal Jesus. Not bad. Baca untuk lebih lanjut.

Entri 49: Bencana Alam

Dibuat lepas tengok Tsunami. Terasa insaf…

Entri 50: Bola Sepak Dan Perangai Manusia

Ini entri yang mendalam maksudnya. Ada baur-baur sindiran disitu. Haha…

Entri 9: Comel

Tak sangka sampai sekarang ramai yang tengok entri ni. Maybe sebab mencari gambar-gambar kartun yang aku letak dalam entri tu.

Entri 31: Kemas Bilik

Siapa yang tengok ni? Hairan. Hahaha…

Entri 44: Insaf

Entri ini dibuat dalam keadaan perut berlapar gila babas linggam! semuanya sebab tak de elektrik.

Itu sahaja ulasan aku. Jadi, rajin-rajinlah jenguk blog ni. Tiada paksaan. Hihihi…

~bosan~

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: