Entri 55: Otak Sudah Bengong

My God…. Pleaseee….. tensennya dikala minggu-minggu nak exam ni.

Ada assignment ekonomi untuk dihantar. Graaahhh…. otak saya sudah bangang sekarang. Still ekonomi memberi masalah kepadaku. Eh, bukan. Aku yang bermasalah. Mulai sekarang sila bebankan semua salah silap pada diri sendiri. Wahaha… Tapi tetap buat juga. Dateline 2 April 2010. Adesh… Tak pe. Ditemani awek-awek lawa, malas buat pun jadi rajin. Hahaha…

Ni awek-awek aku. Jangan rebut!

Ohh…. cukup berangan.

Kalau tak silap, rabu nanti ada dinner aktuari. Dan aku pula jadi MC. Eh, tak de latihan ke? Aku nak tau nih…. jangan memacam. Jadi MC susah oii…. Ni 1st time tau??? Segala kecacatan dan kehambaran nanti aku yang dipersalahkan. Uhuhuhu… takuttt…

Ok. Now im really bored. Asemen dah siap. Aku nak maen game sebelum tdo.

~ape aku taip aku pun tak tau~

Advertisements

7 Komen

  1. khai said,

    30 Mac 2010 pada 04:57

    woh awek aku!!!! jgn rampai boleh tak?!
    kau takde awek lain ke kau nak amik.!
    sengal tol! putus kawan!

    *lakonan semata2*

  2. propaganda said,

    30 Mac 2010 pada 08:25

    oiiiiiiiii semua awek kat atas aku punyer

  3. alinotnot said,

    30 Mac 2010 pada 13:15

    amek la awek2 tu, gua takde nafsu kat diorg. kahkahkah!

    • shundaichi said,

      30 Mac 2010 pada 13:18

      dah lu pompuan… klu lu ade nafsu, gua cabut lari!!! haha

  4. ateeka said,

    30 Mac 2010 pada 15:23

    disebabkan aku tak gi dinner, sila la upload gamba utk tatapan aku. mekasih in advance,


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: