Entri 57: Entri Terakhir

Salam…

Ini ialah entri terakhir dari aku. Jangan sedih. Aku tak kemana-mana pun. Aku cuma nak aktif semula di Blogspot.Aku pun ada blog di blogspot. Dan itu ialah blog pertama aku. Ingatkan dah expired dah. Lagipun wordpress banyak limitasi dan tak memerima sebarang widget. Susah aku nak guna.

Jadi, for the next entry, aku stori kat sana. Ini linknya.

http://iqbal0378.blogspot.com/

~bye-bye wordpress…

Advertisements

2 Komen

  1. hapacrita said,

    10 Januari 2011 pada 16:30

    link rosak?

  2. shundaichi said,

    14 Januari 2011 pada 00:54

    dah tukar


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: